Testimonials

You are here:

Marco M. / Imobiliare

Profesionalism, transparență, servicii premium într-o perioadă optimă. Recomand cu toată încrederea orice tip de colaborare cu acest tânăr întreprinzător, în special când vine vorba de înființarea unei firme. Rezolvă totul în timp util, are o disponibilitate și răbdare absolută. Facil de contactat și tot timpul „pe fază”, răspunde la orice întrebare sau nelămurire ai avea. Sunt mai mult decât mulțumit de serviciile de care am beneficiat. Ajutor la nevoie, asociat de nădejde !! Îți mulțumesc frumos pentru tot !

Alexandra M. C. / Marketing

Am avut nevoie de servicii de consultanta pentru infiintarea unei firme in Oradea si am apelat la Fasie & Partners. Am fost ajutata cu toate documentele si procedurile necesare si am primit actele firmei in 3 zile la un pret foarte ok. Recomand cu incredere oricarui antreprenor aflat la inceput de drum serviciile de infiintare firma.

Ana Laura M. / Comert online

Recomand cu toată încrederea, un adevarat profesionist. Desi situatia mea a fost una atipica, am gasit suport, intelegere si un ajutor nesperat, pentru a avea la timp actele necesare. Va mulțumesc pentru rabdare, seriozitate si implicare!

Mădălina A. / Comert online

Promptitudine și seriozitate. Recomand cu mare drag.

Alin C. / Marketing

A rezolvat rapid tot ce aveam nevoie. Recomand pentru cine doreste sa isi infiinteze firma.

Dragoș E. / Prestari servicii

Cu adevărat un profesionist in ceea ce privește serviciile pe care le oferă, recomand cu cea mai mare încredere.