INFIINTARE PFA

INFIINTARE PFA INTR-UN TIMP FOARTE SCURT

Un serviciu rapid si eficient pentru infiintare PFA disponibil in toata tara

Societatea noastra te ajuta cu procedura de infiintare PFA (persoana fizica autorizata) in doar 3 zile, fara birocratie si timp petrecut pe la ghiseele publice. Lasa stresul infiintarii firmei, toate actele si procedurile pe seama noastra. Ne ocupam de tot ce trebuie pana la cele mai mici detalii!

Preturi super avantajoase si transparente, fara alte taxe si costuri ascunse.

Ia legatura cu un consultant in cel mai scurt timp

Alege modul in care vrei sa ne contactezi si ia legatura cu noi chiar acum. Iti vom oferi toate detaliile necesare cu privire la infiintarea firmei.

Vrei sa infiintezi firma singur?

Ai posibilitatea de a infiinta firma de unul singur. Descarca instant toate documentele si instructiunile necesare pentru infiintarea firmei.

ALEGE PACHETUL DE INFIINTARE FIRMA CARE TI SE POTRIVESTE SI LANSEAZA-TI AFACEREA IN 3 ZILE

INFIINTARE PFA

PERSOANA FIZICA AUTORIZATA

 • Intocmire documentatie dosar ONRC  pentru PFA (persoana fizica autorizata)
 • Asistenta si consultanta gratuita pana la infiintarea PFA-ului
 • Depunere acte online cu semnatura electronica sau la ghiseu
 • Consultare stadiu dosar
 • Reprezentare in fata ONRC si solutionare incidente
 • Ridicare acte de la Registrul Comertului (valabil doar in Oradea)

Intrebari frecvente

Descopera mai jos ce ne intreaba frecvent clientii nostri. Raspunsul la intrebarile tale s-ar putea sa se regaseasca chiar aici

Cat dureaza infiintarea firmei?

In cazul in care nu intervin situatii neprevazute sau Registrul Comertului nu are nevoie de alte clarificari suplimentare, infiintarea firmei dureaza 3 (trei) zile (lucrătoare) incepand de la data depunerii actelor la Oficiul Registrul Comertului.

Cum ramane cu contabilitatea firmei?

Pentru ca ne dorim sa avem o colaborare de lunga durata va putem asigura servicii profesionale de contabilitate si resurse umane profesionale prin intermediul partenerilor si colaboratorilor nostri, profesionisti cu experienta in domeniu.

Am nevoie de firma urgent. Cum se poate accelera procedura de infiintare a firmei?

In cazul in care doriti sa inregistrati PFA cat mai rapid posibil ar fi util ca inainte de a ne contacta sa aveti pregatit in avans copie de pe cartea dvs. de identitate, precum si documente justificative privind sediul profesional (cartile de identitate ale proprietarilor spatiului, extras carte funciara, contract de comodat/inchiriere daca activitatea urmeaza a se desfasura la un punct de lucru) si documente privind calificarea profesionala (diplome, certificate de absolvire cursuri acreditate, contract de munca).

I am not from Romania but I would like to register a firm. Is that possible?

Of course you can register a business in Romania. We can handle all the required procedures to succesfully register your business. Do not hesitate to contact us by filling the form below.

Care sunt costurile de infiintare a firmei. Ce alte taxe mai trebuie sa platesc?

Pachetele noastre de infiintare a firmei acopera onorariul nostru pentru serviciile si munca depusa.

In cazul PFA nu se datoreaza taxa pentru procesarea dosarului de catre Registrul Comertului sau pentru publicare in Monitorul Oficial.

Onorariul notarial (aproximativ 130 RON) se va achita separat de catre client.

Am nevoie de un website. Oferiti servicii de webdesign?

Prin intermediul partenerilor si colaboratorilor nostri va putem oferi servicii profesionale de webdesign (website-uri) si realizare magazin online (e-commerce). Toate detaliile si informatiile vor fi discutate in prealabil cu clientul si vor fi prevazute in contractul de prestari servicii pe care il veti incheia in acest scop.

Ai ajuns pana aici si intrebarea ta nu si-a gasit raspunsul? contacteaza-ne

REZUMAT PROCEDURA DE INFIINTARE A FIRMEI

 1. Ne contactezi prin completarea formularului de contact de mai jos sau iei legatura cu noi direct prin Whatsapp.
 2. Pregatesti din timp cartea de identitate (buletin, pasaport) si cel putin 3-6 denumiri pentru firma, in ordinea preferintelor (prima denumire din lista va fi considerata cea favorita).
 3. Pregatesti documentele justificative pentru sediul social (contract de inchiriere, carte de identitate proprietar spatiu comodat, extrase carte funciara etc).
 4. Avem o discutie prealabila de 5-10 minute pentru a identifica cele mai potrivite solutii pentru afacerea ta.
 5. Incheiem contractul de consultanta la distanta, prin e-mail sau la biroul nostru situat in Oradea, Str. Sf. Ladislau nr. 7
 6. Rezervam denumirea PFA-ului.
 7. Pregatim cu atentie toate actele necesare pentru infiintarea firmei, comunicam telefonic sau prin e-mail daca sunt necesare lamuriri sau alte clarificari.
 8. Ne întalnim la notar pentru a semna toate actele necesare pentru infiintarea firmei.
 9. Depunem in aceeasi zi toate actele la Oficiul Registrului Comertului pentru infiintarea firmei online sau la ghiseu.
 10. Asteptam raspunsul oficial de la Oficiul Registrului Comertului.
 11. Daca dosarul tau a fost admis, documentele se vor putea ridica in urmatoarele zile. Daca mai sunt necesare clarificari sau lamuriri, te vom reprezenta in continuare si ne vom ocupa de toate demersurile necesare pentru admiterea dosarului.

Trimite un mesaj sau solicită o ofertă

Îți înființăm PFA simplu și rapid.

Beneficiază de consultanță profesională completând formularul alăturat

Rezervarea denumirii firmei. Cum alegem denumirea firmei?

Verificarea disponibilității și/sau rezervarea firmei reprezintă procedura prealabilă înființării firmei și totodată primul pas pe care trebuie să îl luăm în considerare atunci când, în viitorul foarte apropiat, urmează să înființăm o societate comercială. Fiecare...

Firma livrator Foodpanda. Infiinteaza firma livrator Foodpanda, Glovo, Uber Eats sau Bolt Eats

Ești în căutarea unui job cu program flexibil sau pur și simplu dorești să-ți suplimentezi veniturile? În contextul actual, livrarea de mâncare (food delivery) a devenit o afacere foarte profitabilă. Pentru a putea desfășura în mod legal activitatea de livrator...
Freelancer Romania

Cum să lucrezi legal ca freelancer cu clienți din străinătate

Ai ocazia să lucrezi cu clienți din străinătate? Află aici ce obligații legale ai pentru a putea lucra legal ca freelancer în toată lumea.
SRL sau PFA

Înființare firmă online. Ce să aleg? SRL sau PFA?

Vrei să începi o afacere, dar nu te-ai hotărât încă ce formă juridică să alegi? Descoperă diferențele dintre SRL sau PFA și înființează firma

Înființare firmă online. Cum înființez firma?

Ești pregătit să devii antreprenor? Apelează acum la serviciile noastre de înființare firmă online, rapid și sigur. Înființare firmă 3 zile.

Pin It on Pinterest