INFIINTARE SRL ORADEA

INFIINTARE SRL ORADEA

INFIINTEAZA FIRMA SRL ORADEA

Societatea noastra te ajuta cu procedura de infiintare SRL Oradea in doar 3 zile, fara birocratie si timp petrecut pe la ghiseele publice. Lasa stresul infiintarii firmei, toate actele si procedurile pe seama noastra. Ne ocupam de tot ce trebuie pana la cele mai mici detalii!

Preturi super avantajoase si transparente, fara alte taxe si costuri ascunse.

Infiintare SRL Oradea

Ia legatura cu un consultant in cel mai scurt timp

Alege modul in care vrei sa ne contactezi si ia legatura cu noi chiar acum. Iti vom oferi toate detaliile necesare cu privire la infiintarea firmei.

INFIINTARE SRL IN ORADEA

INFIINTARE SRL

 • Intocmire documentatie dosar ONRC  pentru infiintare SRL (societate cu raspundere limitata)
 • Rezervare denumire
 • Asistenta si consultanta gratuita pana la infiintarea SRL-ului
 • Depunere acte online cu semnatura electronica sau la ghiseu
 • Reprezentare in fata ONRC si solutionare incidente
 • Ridicare acte de la Registrul Comertului (valabil doar in Oradea)

Intrebari frecvente

Descopera mai jos ce ne intreaba frecvent clientii nostri. Raspunsul la intrebarile tale s-ar putea sa se regaseasca chiar aici

Ai ajuns pana aici si intrebarea ta nu si-a gasit raspunsul? contacteaza-ne

Costuri infiintare firma. Ce taxe trebuie sa platesc?

Pachetele noastre de infiintare firma acopera onorariul nostru pentru serviciile si munca depusa. Pachetele de servicii afisate pe website-ul nostru nu includ si acoperirea taxelor de inmatriculare si publicare in Monitorul Oficial, costurile privind depunerea capitalului social si taxele notariale.

Taxa de inmatriculare si publicare a actelor in Monitorul Oficial este 122 RON la care se adauga 61 RON pentru fiecare asociat introdus in firma.

Capitalul social (cel putin 1 RON). Totusi, recomandam stabilirea capitalului social la valoarea de 200 lei. Din noiembrie 2020 nu mai trebuie facuta dovada depunerii capitalului social, este suficient sa apara mentiunea capitalului social in Actul Constitutiv al societatii.

Taxele notariale pentru autentificarea documentelor necesare este aproximativ 200 RON, dar onorariul notarial poate sa difere in functie de mai multe criterii (daca notarul public este platitor de TVA, locatia biroului notarial, notorietatea si clientela notarului public etc).

Acte necesare infiintare firma. Care sunt actele necesare pentru infiintarea firmei?

Pentru mai multe informatii despre actele necesare poti consulta pagina oficiala a ONRC aici.

Poti descarca instant pe website-ul nostru toate documentele necesare pentru infiintarea firmei impreuna cu instructiunile necesare pentru infiintarea firmei. Descarca acte necesare PFA

Cat dureaza infiintarea firmei?

In cazul in care nu intervin situatii neprevazute sau Registrul Comertului nu are nevoie de alte clarificari suplimentare, infiintarea firmei dureaza 3 zile (lucrătoare) incepand de la data depunerii actelor la Oficiul Registrul Comertului.

Am nevoie de firma urgent. Ce trebuie sa fac?

In cazul in care doriti sa inregistrati o firma cat mai rapid posibil ar fi util ca inainte de a ne contacta sa aveti pregatite in avans 3-6 denumiri pentru a putea rezerva denumirea firmei si sa ne transmiteti de asemenea o copie de pe cartea dvs. de identitate si a celorlalti asociati (daca e cazul), precum si documente justificative privind sediul social (cartile de identitate ale proprietarilor spatiului, extras carte funciara) sau documente privind calificarea profesionala (diplome, certificate de absolvire cursuri acreditate) in cazul PFA.

Am nevoie de contabil pentru firma?

Este recomandata angajarea sau colaborarea cu un profesionist contabil pentru a va asigura ca toate documentele contabile sunt intocmite corect. Pentru ca ne dorim sa avem o colaborare de lunga durata, ulterior infintarii firmei va putem asigura pe termen lung servicii profesionale de contabilitate si resurse umane prin intermediul partenerilor si colaboratorilor nostri, profesionisti cu experienta recunoscuta in domeniu.

Ce alte servicii oferiti?

Pe langa serviciile noastre de infiintare firma te putem ajuta si cu consultanta gdpr, accesare fonduri guvernamentale sau europene, contabilitate si resurse umane.

REZUMAT PROCEDURA DE INFIINTARE SRL ORADEA

 • Ne contactezi prin completarea formularului de contact de mai jos sau iei legatura cu noi direct prin Whatsapp.
 • Pregatesti din timp cartea de identitate (buletin, pasaport).
 • Pregatesti documentele justificative pentru sediul social (contract de inchiriere, carte de identitate proprietar spatiu comodat, extrase carte funciara etc).
 • Avem o discutie prealabila de 5-10 minute pentru a identifica cele mai potrivite solutii pentru afacerea ta.
 • Incheiem contractul de consultanta pentru infiintare firma Oradea la distanta, prin e-mail sau la biroul nostru situat in Oradea, Str. Sf. Ladislau nr. 7
 • Rezervam denumirea societatii. Avem nevoie de 3 denumiri pentru a trimite formularul la Registrul Comertului.
 • Pregatim cu atentie toate actele necesare pentru infiintarea firmei, comunicam telefonic sau prin e-mail daca sunt necesare lamuriri sau alte clarificari.
 • Ne întalnim la notar pentru a semna toate actele necesare pentru infiintarea SRL-ului in Oradea.
 • Depunem in aceeasi zi toate actele la Oficiul Registrului Comertului pentru infiintarea SRL-ului, online, cu semnatura electronica sau la ghiseu.
 • Asteptam raspunsul oficial de la Oficiul Registrului Comertului.
 • Daca dosarul a fost admis, documentele se vor putea ridica in urmatoarele zile. Daca mai sunt necesare clarificari sau lamuriri, te vom reprezenta in continuare si ne vom ocupa de toate demersurile necesare pentru admiterea dosarului, fara alte costuri suplimentare.

Trimite un mesaj sau solicită o ofertă

Beneficiază de consultanță profesională completând formularul alăturat

Rezervarea denumirii firmei. Cum alegem denumirea firmei?

Verificarea disponibilității și/sau rezervarea firmei reprezintă procedura prealabilă înființării firmei și totodată primul pas pe care trebuie să îl luăm în considerare atunci când, în viitorul foarte apropiat, urmează să înființăm o societate comercială. Fiecare...

Firma livrator Foodpanda. Infiinteaza firma livrator Foodpanda, Glovo, Uber Eats sau Bolt Eats

Ești în căutarea unui job cu program flexibil sau pur și simplu dorești să-ți suplimentezi veniturile? În contextul actual, livrarea de mâncare (food delivery) a devenit o afacere foarte profitabilă. Pentru a putea desfășura în mod legal activitatea de livrator...
Freelancer Romania

Cum să lucrezi legal ca freelancer cu clienți din străinătate

Ai ocazia să lucrezi cu clienți din străinătate? Află aici ce obligații legale ai pentru a putea lucra legal ca freelancer în toată lumea.
SRL sau PFA

Înființare firmă online. Ce să aleg? SRL sau PFA?

Vrei să începi o afacere, dar nu te-ai hotărât încă ce formă juridică să alegi? Descoperă diferențele dintre SRL sau PFA și înființează firma

Înființare firmă online. Cum înființez firma?

Ești pregătit să devii antreprenor? Apelează acum la serviciile noastre de înființare firmă online, rapid și sigur. Înființare firmă 3 zile.

Pin It on Pinterest