KIT GDPR RESURSE UMANE

Reduceri!

O mână de ajutor pentru antreprenori, responsabili cu protecția datelor cu caracter personal și specialiști în resurse umane.

Economisește timp prețios utilizând cel mai eficient și cuprinzător instrument de implementare GDPR HR.

Prelucrarea datelor cu caracter personal este încă un tărâm neexplorat și va lua amploare în următorii ani. Limbajul tehnic și greu de parcurs parcă te împiedică să faci primul pas, să iei în mâini Regulamentul UE 679/2016 și să te apuci să întocmești procedurile necesare

Cum ar fi dacă ar exista o soluție rapidă și eficientă pentru această problemă? Ei bine, există!

Acest pachet dedicat antreprenorilor, responsabililor cu protecția datelor și specialiștilor în resurse umane cuprinde toată informația necesară pentru a putea realiza o implementare corespunzătoare în departamentul de resurse umane. Fiecare societate comercială are sau va avea în viitor acest departament.

Ce este KIT-ul GDPR RESURSE UMANE

Instrumentul preferat de antreprenori, specialiști în HR și responsabili cu protecția datelor

Deschiderea propriei firme reprezintă primul pas către libertate ar spune majoritatea salariaților care renunță la acest statut.

Orice business vine însă la pachet cu o grămadă de responsabilități și obligații de îndeplinit, iar în cazul neîndeplinirii acestora există riscul de a fi nevoit să tragi linie și să iei totul de la capăt.

Fără îndoială orice antreprenor va lua (cel puțin o dată) în considerare ideea de a angaja salariați în firmă. Extinderea firmei este într-adevăr cea mai sigură cale spre succes, dar și pentru ca orice fel de business să prospere.

„Angajații tăi sunt avantajul tău competitiv pe piață. Ei sunt cei care fac magia să se întâmple atât timp cât nevoile lor sunt satisfăcute. ” spunea Richard Branson și are perfectă dreptate.

Obligațiile tale ca antreprenor față de angajați nu se rezumă însă doar la plata salariului.

În era tehnologiei parcă ne transmitem mult prea ușor printr-un singur click propria identitate oricărei persoane care ne cere acest lucru fără să luăm în considerare că ar putea exista consecințe ireversibile.

Uniunea Europeană a înțeles pe deplin necesitatea introducerii de îndată a unor reglementări privind modul în care societățile ca și operatori colectează și prelucrează aceste date.

Odată cu intrarea în vigoare a Regulamentului UE 679/2016, fiecare operator este obligat să își revizuiască modul în care colectează și prelucrează datele cu caracter personal ale persoanelor fizice, deci inclusiv ale angajaților tăi în raporturile contractuale de muncă, ale partenerilor și colaboratorilor și indiferent de mediul de stocare (format fizic – hârtie sau electronic).

Cu acest instrument ai la dispoziție toate resursele necesare pentru a putea prelucra în cel mai eficient mod posibil datele cu caracter personal ale angajaților tăi în firmă.

Cu siguranță nu îți dorești să iei în calcul plata unei amenzi pentru neconformare de până la 10-20 de milioane de euro sau între 2% și 4% din cifra de afaceri, la nivel de grup, pentru operatorii din sectorul privat.

O astfel de sancțiune nu doar că ar pune într-un real pericol însăși existența business-ului tău pentru care ai muncit o viață întreagă, ci ar distruge în același timp și visele și așteptările angajaților tăi de care ești responsabil ca antreprenor. Nu vrei ca asta să se întâmple, nu-i așa?

Ai ocazia să previi acest lucru.

 

Ce poate face acest kit pentru tine?

✔️ Te ajută să înțelegi mai bine procesul de prelucrare a datelor cu caracter personal ale angajaților firmei.

✔️ Te ajută să economisești timp prețios având la dispoziție peste 30 documente, proceduri și resurse bonus pentru situațiile de care te vei lovi cu siguranță în activitatea de prelucrare a datelor.

✔️ Te ajută să treci peste etapa research-ului, documentării și conceperii documentelor și procedurilor „de la zero”.

✔️ Te ajută să creezi un mediu optim de prelucrare a datelor cu caracter personal în departamentul de resurse umane.

✔️ Te ajută să personalizezi și adaptezi eficient documentele în doar câteva minute de unul singur.

✔️ Te ajută să reduci considerabil și să previi în același timp riscul unei amenzi sau sancțiuni pentru neconformare.

De ce ai avea nevoie de acest kit?

Protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal este un drept fundamental, exact ca și dreptul la viață. Acesta nu poate fi îngrădit, negociat sau limitat.

Ești obligat să respecți gdpr?

Completează gratuit chestionarul și descoperă dacă ai sau nu obligația de a respecta GDPR.

Acest KIT GDPR este pentru tine dacă:

 

✔️ Ești profesionist, lucrezi în resurse umane sau ca responsabil cu protecția datelor (sau chiar ambele).

✔️ Ești antreprenor și ai cel puțin 1 angajat sau intenționezi în viitor să angajezi oameni la tine în firmă.

✔️ Nu ai suficient timp la dispoziție sau cunoștințe de specialitate să parcurgi și să înțelegi Regulamentul European nr. 679/2016 privind protecția datelor.

✔️ Cauți o soluție rapidă și eficientă de implementare GDPR în firmă.

✔️ Vrei să primești acces instant la cele mai eficiente resurse și proceduri de implementare GDPR.

✔️ Vrei să economisești timp prețios având la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a-ți desfășura activitatea de responsabil cu protecția datelor în departamentul HR.

✔️ Vrei să îți impresionezi angajatorul cu noile tale cunoștințe privind protecția datelor cu caracter personal.

✔️ Ai nevoie de un BOOST în situația în care ai fost numit responsabil cu protecția datelor cu caracter personal. 

Acest KIT GDPR nu este pentru tine dacă:

 

❌ Nu ești antreprenor, nu lucrezi în domeniul resurselor umane și nu ai atribuții de responsabil cu protecția datelor cu caracter personal.

❌ Ești salariat și nu ai deschis încă propriul tău business.

❌ Ai suficient timp și cunoștințe de specialitate să parcurgi și să înțelegi Regulamentul European nr. 679/2016 privind protecția datelor.

❌ Îți dorești să creezi de unul singur documentele și procedurile de conformare GDPR.

❌ Nu ai nevoie de o soluție rapidă și eficientă pentru a implementa GDPR în firmă.

❌ Ești dispus să riști existența firmei tale primind din partea ANSPDCP o amendă pentru neconformare de până la 10-20 de milioane de euro sau între 2% și 4% din cifra de afaceri, la nivel de grup, pentru operatorii din sectorul privat.

❌ Ești pregătit să accepți pierderi financiare ridicate plătind onorarii pentru expertize, consultanți și avocați fără a avea nicio garanție că vei câștiga un eventual litigiu.

❌ Domeniul tău de activitate nu presupune în măcar o situație prelucrarea datelor cu caracter personal. Completează acest chestionar și descoperă dacă ai sau nu obligația de a respecta prevederile GDPR.

Documente și proceduri

Pagini incluse

Zile consultanță gratuită

Luni actualizări gratuite

Resurse bonus

Învață Gdpr prin practică

Având la dispoziție instant toate resursele necesare, implementarea GDPR în departamentul HR va fi mult mai ușoară decât ai crezut vreodată.

PREȚ: 1.500 RON

Ce conține kit-ul gdpr resurse umane

Peste 30 documente și proceduri

În calitate de responsabil cu protecția datelor, prin achiziționarea acestui pachet vei primi acces instant la cele mai noi tehnici, documente și proceduri de implementare GDPR în domeniul resurselor umane.

Acces la resurse Gdpr

Timp de 3 luni de zile de la data achiziționării kit-ului vei primi acces periodic la o serie de resurse bonus pentru a-ți ușura și mai mult activitatea profesională.

Actualizări gratuite

Achiziționarea kit-ului include începând de la data achiziționării o licență de actualizări gratuite timp de 3 luni de zile ale documentelor și procedurilor incluse în pachet.

DESCARCĂ  

VERSIUNEA DEMO

DESCARCĂ 

MANUALUL DE UTILIZARE

Sistem inteligent de personalizare

Utilizând sistemul de coduri inteligente vei putea printa în doar câteva minute toate procedurile incluse în pachet.

Suport și asistență online

Achiziționarea kit-ului activează începând de la data achiziționării un abonament de consultanță gratuită 30 de zile în care beneficiezi de îndrumări și suport online pentru implementare prin e-mail sau serviciile de mesagerie instant.

Procedură operațională

Ai acces la o procedură operațională detaliată privind recrutarea personalului contractual de muncă în cadrul unei societăți.

Să recapitulăm ce vei primi dacă achiziționezi acum kit-ul GDPR HR

✔️ Acord de confidențialitate între angajator și salariat.

✔️ Acord de prelucrare a datelor după încetarea raporturilor de muncă.

✔️ Registrul de prelucrare a datelor cu caracter personal în departamentul de resurse umane.

✔️ Acord de prelucrare a datelor pentru salariații angajați înainte de implementare.

✔️ Șablon e-mail pentru desfășurarea anunțurilor de recrutare personal contractual de muncă.

✔️ Politica de notificare a breșelor de securitate.

✔️ Politica de acces la datele cu caracter personal.

✔️ Model flux de informații și documente prin corespondență electronică.

✔️ Politica de securitate privind transferul internațional al datelor cu caracter personal ale angajaților.

✔️ Model notificare breșe de securitate.

✔️ Formular solicitare acces la datele cu caracter personal.

✔️ Model răspuns privind extinderea duratei desfășurării cercetărilor la cererea de acces la date.

✔️ Formular solicitare ștergere date cu caracter personal.

✔️ Formular solicitare rectificare date cu caracter personal.

✔️ Formular solicitare restricționare date cu caracter personal.

✔️ Acord de prelucrare date cu caracter personal pentru candidații respinși la interviu.

✔️ Model formular realizare audit în cadrul departamentului de resurse umane.

✔️ Acord de prelucrare a datelor sensibile cu caracter personal.

✔️ Model procedură operațională privind recrutarea personalului contractual de muncă.

✔️ Politica de monitorizare a companiei.

✔️ Acord de prelucrare a datelor cu caracter personal ale colaboratorilor externi.

✔️ Model formular consimțământ date medicale.

✔️ Model decizie desemnare responsabil cu protecția datelor cu caracter personal.

✔️ Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale angajaților.

✔️ Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal ale angajaților.

✔️ Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal în departamentul de resurse umane.

✔️ Politica generală de prelucrare a datelor cu caracter personal.

✔️ Model solicitare efectuare raport medical.

✔️ Model solicitare confirmare identitate în vederea soluționării cererii.

✔️ Model percepere taxe pentru exercitarea dreptului de acces.

✔️ Model de răspuns la cererea de acces la datele cu caracter personal.

✔️ Acces gratuit timp de 3 luni de zile începând de la data achiziționării la resurse bonus GDPR ce vor fi transmise periodic la adresa de e-mail indicată.

✔️ Licență de actualizări gratuite ale kit-ului timp de 3 luni de zile începând de la data achiziționării.

✔️ Sistem inteligent de editare și personalizare a documentelor și procedurilor.

✔️ Abonament de consultanță online gratuită timp de 30 de zile începând de la data achiziționării.

✔️ Procedură operațională detalitată privind procesul de recrutare a personalului contractual de muncă în cadrul societății.

Versiunea 2.0 / 2021. Ultima actualizare: 25.11.2021

Pentru o perioadă limitată poți avea acces la toate aceste resurse pentru doar 499 RON.

Nu pierde toate resursele și beneficiile incluse în acest kit și profită astăzi de cel mai mic preț posibil înainte ca acesta să revină gradual la valoarea lui reală.

 

PREȚ: 1.500 RON

499 RON

Kit-ul GDPR Resurse umane este un produs digital și se supune termenilor și condițiilor și politicilor afișate pe site pe care te rugăm să le consulți înainte de a plasa o comandă. Conținutul acestui produs poate fi descărcat instant de către client, imediat după finalizarea plății electronice prin intermediul operatorilor de procesare a plăților electronice. Imaginile publicate în cuprinsul website-ului infiintare-firme.ro sunt cu titlu de prezentare și nu creează nicio obligație juridică din partea societății.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri despre acest produs digital, despre termenii și condițiile de utilizare ori politica de retur, nu ezitați să ne contactați folosind butonul de chat afișat în subsolul paginii sau prin e-mail la adresa contact@infiintare-firme.ro

Pin It on Pinterest