ACTE NECESARE INFIINTARE PFA DESCARCĂ PACHET COMPLET ACTE PFA 2021

Ai nevoie de acte necesare infiintare PFA? Descarcă instant toate documentele necesare. Acest produs digital e o mână de ajutor pentru antreprenorii curajoși care doresc să-și înființeze singuri persoană fizică autorizată (PFA) la Registrul Comerțului.

Pornește cu dreptul în aventura ta antreprenorială utilizând cel mai eficient instrument de înființare firmă – persoană fizică autorizată (PFA).

Înființarea unei firme nu trebuie să reprezinte un obstacol în deschiderea unei afaceri.

Cum ar fi dacă ar exista o soluție rapidă și eficientă pentru această problemă? Ei bine, există!

Acest pachet dedicat în special antreprenorilor care doresc să-și înceapă o afacere cuprinde toată informația și documentația necesară pentru înființarea unei persoane fizice autorizate (PFA).

Ce este KIT-ul COMPLET ACTE NECESARE INFIINTARE PFA ?

Instrumentul preferat de antreprenorii curajoși 

Înființarea propriei firme reprezintă primul pas către libertate ar spune majoritatea salariaților care renunță la acest statut.

Orice business vine însă la pachet cu o grămadă de responsabilități și obligații de îndeplinit, iar în cazul neîndeplinirii acestora există riscul de a fi nevoit să tragi linie și să iei totul de la capăt sau chiar mai rău, riscul de a rămâne cu o grămadă de amenzi și sancțiuni.

Fără îndoială primul pas și gând ce trece prin mintea fiecărui antreprenor la început de drum este transpunerea în realitate a unei idei de afacere și cum va putea obține profit din asta.

Obligațiile tale ca antreprenor nu se rezumă însă doar la a avea o idee de afacere și de a o aduce la realitate.

Primul pas pe care trebuie să îl ai în vedere înainte de a porni pe calea antreprenoriatului este alegerea corectă a formei juridice care te avantajează cel mai mult și înregistrarea și înmatricularea firmei la Oficiul Registrului Comerțului.

Având în vedere faptul că cea mai flexibilă este persoana fizică autorizată (PFA), cel mai probabil te-ai gândit deja să alegi această formă juridică, iar acest pachet vine în ajutorul tău cu tot ce ai nevoie pentru a-ți înființa de unul singur firma, fără agenții, consultanți și specialiști.

Cu acest instrument ai acces instant la toate informațiile de actualitate și resursele necesare pentru a-ți înființa de unul singur firma PFA la Registrul Comerțului.

Astăzi ai ocazia de a-ți înființa de unul singur firma PFA simplu și rapid, dar și ocazia de a porni cu dreptul în afaceri.

 

Ce poate face acest kit pentru tine?

✔️Te ajută să înțelegi mai bine procesul de înființare a unei persoane fizice autorizate (PFA) la Oficiul Registrului Comerțului.

✔️ Înveți de unul singur toți pașii necesari pentru înființarea unui PFA cu ajutorul ghid-ului inclus în pachet și prin completarea actelor necesare.

✔️ Te ajută să te obișnuiești cu birocrația și demersurile administrative ulterioare înființării firmei.

✔️ Te ajută să economisești timp și bani (onorarii de consultanță, avocați, contabili), bani pe care îi poți investi în firmă.

✔️ Te ajută să îți dezvolți propriul business de consultanță.

✔️ Te ajută să te conformezi obligațiilor legale pentru a respecta legislația și a evita amenzile.

De ce ai avea nevoie de kit-ul complet acte necesare infiintare PFA ?

Primești acces instant la toate documentele necesare înființării firmei, ghid cu instrucțiuni simple și resurse bonus care te vor ajuta în activitatea ta.

Ești obligat să înființezi PFA ?

Pentru a putea desfășura legal acte sau fapte de comerț, înregistrarea fiscală și juridică a persoanei fizice autorizate este obligatorie.

Acest pachet este ideal pentru tine dacă:

 

✔️ Urmează să devii liber profesionist și vrei să îți înființezi persoană fizică autorizată (PFA).

✔️ Ai suficient timp la dispoziție pentru a parcurge ghid-ul de instrucțiuni pentru înființarea PFA-ului.

✔️ Ai suficient timp și răbdare pentru a completa cu atenție toate actele necesare pentru înființarea PFA-ului.

✔️ Vrei să înveți de unul singur cum se înființează un PFA de la început.

✔️ Ai suficientă răbdare și resurse pentru a te ocupa singur de toate demersurile administrative pentru înființarea PFA-ului (ex. așteptat la cozi, procurare instrumente necesare, dosar cu șină/semnătură electronică, după caz).

✔️ Vrei să experimentezi singur ce înseamnă birocrația la Registrul Comerțului.

✔️ Vrei să înveți pas cu pas procedurile necesare și administrative la Registrul Comerțului pentru a-ți deschide ulterior un business de consultanță.

Acest pachet nu este pentru tine dacă:

 

Ești salariat și nu urmează să devii liber profesionist prea curând.

Nu ai suficient timp la dispoziție și răbdarea necesară pentru a parcurge ghid-ul cu instrucțiuni și completa singur toate documentele necesare.

Nu vrei să înveți pas cu pas cum se înființează un PFA la Registrul Comerțului.

Nu ai suficient timp la dispoziție sau răbdare pentru a te ocupa de unul singur de toate demersurile administrative la Registrul Comerțului (ex. așteptat la cozi pentru depunerea dosarului, nu deții semnătură electronică).

Nu vrei și nu intenționezi să experimentezi ce înseamnă birocrația la Registrul Comerțului.

Nu deții un document justificativ sau o diplomă de calificare pentru meseria / profesia pe care dorești să o desfășori ca persoană fizică autorizată. Atenție! În cazul PFA, ONRC solicită în mod obligatoriu anexarea unei dovezi care să ateste calificarea / dreptul de a desfășura activitatea. Spre exemplu, în cazul în care se dorește prestarea de servicii de înfrumusețare (frizerie, coafor etc) sub forma PFA, se va anexa dovada participării (adeverința/diploma) la un curs acreditat în domeniu.

Toate documentele necesare incluse

Ghid și instrucțiuni simple

Abonament consultanță gratuit 24h

1 an actualizări gratuite

Resurse bonus

Învață cum se înființează o firmă prin practică

Având la dispoziție toate informațiile, actele și resursele necesare, înființarea unei persoane fizice autorizate (PFA) va fi extrem de simplă.

PREȚ: 399 RON

Ce conține kit-ul complet acte necesare infiintare PFA ?

Documente și proceduri

După achiziționarea kit-ului și procesarea plății electronice vei primi acces instant la cele mai noi tehnici, informații, documente și proceduri de înființare a unei persoane fizice autorizate (PFA) la Registrul Comerțului.

Acces la resurse BONUS

Începând de la data achiziționării kit-ului vei primi acces periodic la o serie de informații și resurse bonus pentru a-ți ușura și mai mult activitatea profesională.

Actualizări gratuite

Achiziționarea acestui produs digital include începând de la data achiziționării o licență de actualizări gratuite ale kit-ului timp de 1 an de zile. 

Sistem inteligent de personalizare

Utilizând sistemul inteligent și eficient de personalizare și editare a documentelor, vei putea printa în doar câteva minute toate actele incluse în pachet și le vei putea depune în cel mai scurt timp la Registrul Comerțului.

Suport și asistență online

Achiziționarea acestui produs digital activează începând de la data achiziționării un abonament de consultanță gratuită 24 de ore în care îți răspundem la toate nelămuririle și întrebările, beneficiezi de îndrumări și suport online pentru înființarea PFA-ului prin e-mail sau serviciile de mesagerie instant.

Îndrumări după înființarea firmei

Pe lângă toate informațiile și resursele la care vei avea acces, îți vom oferi în plus sfaturi și recomandări ulterioare înființării firmei având în vedere că înființarea PFA-ului reprezintă doar primul pas către toate celelalte obligații pe care le vei avea în următoarea perioadă după înființarea firmei.

Să recapitulăm la ce vei primi acces instant dacă achiziționezi chiar acum kit-ul complet de înființare PFA

✔️ Toate informațiile și resursele necesare pentru înființarea unei persoane fizice autorizate (PFA).

✔️ Toate actele și documentația necesară pentru depunerea dosarului la Registrul Comerțului.

✔️ Abonament de consultanță și asistență virtuală gratuită pentru înființarea firmei (valabil 24h de la înregistrarea comenzii).

✔️ Acces la resurse bonus.

✔️ Acces la un sistem inteligent și eficient de personalizare a documentației necesare.

✔️ Actualizări gratuite ale kit-ului.

✔️ Ghid cu sfaturi și instrucțiuni de completare a documentelor.

✔️ Sfaturi și recomandări ulterioare înființării PFA-ului.

✔️ Ocazia de a adresa întrebări și primi răspunsuri din partea consultanților noștri.

✔️ Acces gratuit la o serie de informații și resurse ce vor fi transmise periodic la adresa de e-mail indicată.

✔️ Licență de actualizări gratuite ale kit-ului timp de 1 an de zile începând de la data achiziționării.

✔️ Sistem inteligent de editare și personalizare a documentelor și procedurilor.

✔️ Abonament de consultanță online gratuită 24 de ore începând de la data înregistrării comenzii.

Versiunea 2.0 / 2021. Ultima actualizare: 08.07.2021

Poți avea acces instant la toate aceste resurse după procesarea plății electronice.

Înființează PFA de unul singur, simplu și ușor.

Descarcă pachetul complet de înființare PFA și ai acces la toate resursele și beneficiile incluse.

399 RON

KIT-UL COMPLET ACTE NECESARE INFIINTARE PFA este un produs digital și se supune termenilor și condițiilor și politicilor afișate pe site pe care te rugăm să le consulți înainte de a plasa o comandă. Produsele digitale nu fac obiectul dreptului de retur. Prin descărcarea conținutului digital, consumatorul acceptă pierderea dreptului de retur. Conținutul acestui produs poate fi descărcat instant de către client, imediat după finalizarea plății electronice prin intermediul mobilPay. Imaginile publicate în cuprinsul website-ului infiintare-firme.ro sunt cu titlu de prezentare și nu creează nicio obligație juridică a societății.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri despre acest produs, despre termenii și condițiile de utilizare ori politica de retur, nu ezita să ne contactezi oricând folosind butonul de chat afișat în colțul din dreapta paginii sau prin e-mail la adresa contact@infiintare-firme.ro

Pin It on Pinterest