Ce servicii de consultanță oferiți?

Oferim o gamă largă de servicii de consultanță pentru afaceri, inclusiv consultanță strategică, planificare financiară, gestionare a resurselor umane și soluții personalizate pentru nevoile unice ale afacerii dvs.

De ce să lucrez cu o firmă de consultanță?

Angajarea unei firme de consultanță vă poate ajuta să economisiți timp și resurse, să evitați greșelile comune și să beneficiați de expertiza și experiența specialiștilor în domeniu.

Care ar fi primii pași în procesul de înființare a unei firme?

Pașii principali includ alegerea structurii juridice, selectarea numelui firmei, completarea documentației necesare, deschiderea unui cont bancar și înregistrarea la autoritățile locale.

Aveți experiență în lucrul cu clienți din domenii specifice sau industrii?

Da, avem experiență în lucrul cu clienți dintr-o gamă largă de industrii, inclusiv IT, comerț, servicii profesionale, alimentație publică, sănătate și multe altele.

Ce informații și documente trebuie să vă pun la dispoziție în cazul în care aș vrea să colaborăm?

Vom avea nevoie de informații despre structura afacerii dvs., detalii despre acționari/ asociati, numele firmei, adresa sediului social și altele. Nu vă faceți griji; vă vom ghida prin întregul proces și vă vom solicita doar informațiile și documentele strict necesare.

Cum mă puteți ajuta în procesul de înființare a unei firme?

Echipa noastră vă poate ghida prin toți pașii procesului de înființare a firmei, de la alegerea structurii juridice potrivite și completarea documentației necesare până la înregistrarea firmei la autoritățile competente.

Cât timp durează înființarea unei firme la Fășie & Partners?

Timpul necesar pentru înființarea unei firme poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv tipul de afacere și cerințele specifice ale autorităților. De regulă, toată procedura durează 3-4 zile lucrătoare. Cu toate acestea, ne străduim să finalizăm procesul în cel mai scurt timp posibil, menținând în același timp standardele de calitate.

Cu ce tipuri de societăți ați lucrat până acum?

Am lucrat cu diverse tipuri de întreprinderi, de la start-up-uri și IMM-uri până la companii mari și corporații, într-o varietate de industrii și domenii.

Care sunt costurile percepute de societatea voastră?

Costurile noastre variază în funcție de serviciul solicitat și de complexitatea proiectului. Vă putem oferi o evaluare detaliată a costurilor după ce ne familiarizăm cu nevoile dvs. specifice.

Oferiți consultanță continuă după înființarea firmei?

Da, oferim servicii de consultanță continuă și suport pentru clienții noștri după înființarea firmei. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă gestionați afacerea și să vă atingeți obiectivele de creștere și dezvoltare.

Obține o soluție personalizată.

Pentru mai multe detalii contactează-ne la numărul de telefon 0730.082.247

*Programarea unei sesiuni de consultanță fizică la birou (45 min) implică obligația de plată a unui onorariu de consultanță.