Înființezi firma singur? Iată de ce nu ar trebui să faci asta

Societatea noastră oferă servicii de înființare firmă și asistență în procedura de înregistrare a unei noi companii sau afaceri.

De ce există societăți de consultanță care înființează firme?

În general, serviciile de înființare firmă pot fi personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui client și pot include și alte servicii adiționale, cum ar fi înregistrarea mărcilor comerciale, redactarea statutului și a contractelor de asociere, și asistența în achiziționarea sau închirierea echipamentelor și a altor resurse necesare pentru a putea începe activitatea într-un ritm alert.

Serviciul de înființare firmă prin intermediul societății FĂȘIE & Partners este furnizat de experți în domeniul juridic, contabilitate și finanțe, care pot ajuta clienții să înțeleagă și să îndeplinească cerințele și procedurile legale necesare pentru înființarea unei firme.

Nulla in tristique nibh. Phasellus porttitor leo id risus cursus. Aliquam tincidunt rutrum ante, eu vestibulum elit phare.

Cras consectetur tristi dictum

Spre deosebire de alte societăți (unele dintre acestea nefiind nici măcar de consultanță) care oferă consultanță și tratează serviciul de înființare firmă ca pe un serviciu secundar, făcut de cele mai multe ori „în grabă” și pe principiul „merge și așa”, văzut strict dintr-o perspectivă strict comercială, societatea noastră a urmărit încă de la constituire aducerea serviciului de înființare firmă la un alt nivel prin atenția la detalii și oferirea unei întregi experiențe profesionale care marchează cel mai important moment din viața unui antreprenor, debutul activității antreprenoriale.

Secretele noastre sunt la dispoziția ta

De-a lungul timpului am investit atât timp, cât și resurse în vederea obținerii celor mai eficiente metode, tehnici și proceduri care asigură o rată de succes semnificativă în admiterea dosarelor, fără observații (amânări) și totodată cu reducerea timpilor de așteptare și am urmărit în special cu regularitate orice fel de modificare legislativă care a vizat legea societăților comerciale și normele de aplicare aferente, tocmai pentru a putea acționa în timp util în interesul clienților noștri.

Punem preț pe seriozitate, precizie și atenție la detalii, deosebit de importante în prelucrarea documentelor. Lăsați în grija noastră toate detaliile și concentrați-vă pe lucrurile cu adevărat importante.

  • Suntem informați constant cu privire la cele mai recente modificări și actualizări în materia societăților comerciale. Cu ajutorul nostru reduci semnificativ șansele de respingere a dosarului.
  • Ne asigurăm că toate actele sunt tehnoredactate corect, fără erori pe care va trebui să le remediezi mai devreme sau mai târziu.
  • Îți înființăm firma în mai puțin de o săptămână de oriunde ai fi, chiar din confortul casei tale; astfel încât vei putea desfășura activitatea în cel mai scurt timp.

Aenean eu metus at dolor sodales dictum quis rhoncus nisi.

Nulla consectetur maximus turpis a egestas. Mauris efficitur, ante non bibendum eleifend, diam massa varius ex, non vestibulum risus metus in eros.

Abonează-te la Newsletter

Primiți noutăți și resurse gratuite pentru afaceri de la FĂȘIE & Partners

Continue Reading

Get a personal consultation.

Call us today at (555) 802-1234

Aliquam dictum amet blandit efficitur.